Turisme Garrotxa afirma que només han reobert la meitat dels restauradors

Turisme Garrotxa considera que falta temps per tornar a la normalitat pel sector: de moment, han reobert la meitat del total de restauradors de la comarca, tenint en compte únicament el seu possible servei de terrassa. Constaten que hi ha falta de demanda, i això ha afavorit que molts optessin per no deixar accedir gent a l’interior.

El sector afirma que hi ha hagut una alta afluència als espais exteriors de molts establiments, però menys de l’esperada. Consideren que els clients disposen de poca informació i això crea incertesa a l’hostaleria. Amb tot, esperen que puguin iniciar amb normalitat la temporada d’estiu, pendents de què passarà amb les fronteres.

Gerard Xifra, vicepresident Turisme Garrotxa: “Ens marquem Sant Joan com a data on els establiments poden tornar una mica a la normalitat turística, però s’ha de veure com ens acaba afectant l’obertura de fronteres.”

Pel que fa als allotjaments, molt pocs han reobert les seves portes, i aquests gairebé no han rebut clients ni trucades de reserva.

Deixa un comentari