Voluntaris 3D Garrotxa arriba a les 40.000 pantalles protectores i inicia un projecte amb la participació dels infants de la comarca

La tecnologia posada al servei de la persona: és la filosofia amb la que han treballat durant la crisi del coronavirus els voluntaris 3D Garrotxa, que des del primer dia es van activar per prevenir nous contagis de la malaltia. Ho van fer creant proteccions gràcies a les impressores 3D que tenien tant empreses com particulars, per fer arribar primer als sectors essencials de la comarca. Al final, però, les pantalles de seguretat han arribat a tot el país, gràcies a l’esforç de tothom.

Toni Moreno, Voluntaris 3D Garrotxa: “Els voluntaris 3D Garrotxa van cobrir tota la comarca, però després es va solidaritzar amb tot Catalunya i hem acabat fent més de 40.000 pantalles.”

Però un cop cobertes les necessitats dels treballadors essencials, els voluntaris 3D Garrotxa no han aturat la seva tasca. Ara, busquen millorar la situació dels sanitaris proporcionant-los salvaorelles amb missatges fets amb impressores, dissenyats pels mateixos nens i nenes.

Toni Moreno, Voluntaris 3D Garrotxa: “Hem demanat finançament a empreses de la Garrotxa perquè els nens i nenes de la comarca puguin fer salvaorelles.”

La presentació d’aquests salvaorelles amb missatge es farà el proper 27 de juny a la Garrotxa.

x