3DTècnics patenta una pantalla de protecció amb mascareta incorporada

De mascaretes i pantalles protectores se n’han vist de molts tipus, però una empresa garrotxina ha decidit patentar una de les proteccions i llançar-la al mercat. És una proposta de 3DTècnics que aglutina al mateix temps la protecció dels dos sistemes, usant la pantalla com a barrera i la mascareta com a filtre de les pròpies gotícules salivals.

Segons els seus creadors, ajuda a portar una vida més senzilla.

Francesc Montero, 3DTècnics: “M’he trobat molta gent amb la cara encetada i amb mals a la boca, i encara no ha arribat la calor més intensa. Amb aquesta pantalla respires bé i protegeixes molt la gent que t’envolta.”

Aquest model arriba després que 3DTècnics col·laborés amb la fabricació de més de 30.000 pantalles distribuïdes gratuïtament als sanitaris i altres professionals que han treballat de forma directa en la contenció de la COVID-19. La nova pantalla protectora és de pagament.

Francesc Montero, 3DTècnics: “L’esforç que hem fet parant tota la producció per fer pantalles de forma altruïsta, hem de canviar de model. Ara toca poder subsistir com empresa.”

La pantalla protectora amb mascareta es pot trobar a tres punts de venda de la Garrotxa. El web de l’empresa compta amb tota la informació necessària per adquirir-ne una.

x