El Club Natació Olot ho té tot a punt per reobrir les piscines amb la fase 2

La pista de tennis del Club Natació Olot torna a estar en servei pels socis, així com la de pàdel i frontó, gràcies a l’entrada de la regió sanitària de Girona a la fase 1. Si tot surt com està previst, amb l’aprovació de la fase 2 per dilluns vinent el club tornarà al seu horari habitual, i es podrà usar la nova sala d’aigües, la piscina exterior i la zona de gespa, i el gimnàs.

Tots els espais estan a punt després d’haver dut a terme el manteniment de la maquinària durant el confinament, però per poder-hi accedir s’han canviat algunes rutines. S’haurà de fer sempre reserva prèvia, amb un horari concret. A banda, també s’han modificat els recorreguts d’entrada i sortida.

Gemma Soy, presidenta Club Natació Olot: “Hem hagut de substituir l’empremta digital per la targeta magnètica. També farem control de temperatura per accedir a les instal·lacions i denegar l’entrada a persones amb febre.”

Totes aquestes modificacions han comportat canvis en la previsió econòmica del club. La junta detalla quines són les despeses i els ingressos d’aquests mesos de confinament per veure què pot facilitar al soci.

Gemma Soy, presidenta Club Natació Olot: “Fem un anàlisi actual i un anàlisi futur per veure quina quantitat podem reduir de la quota del mes de juny dels socis del CN Olot.”

Els socis hauran de demanar hora a través d’internet o telèfon a partir d’aquest mateix dimecres, per gaudir d’algun dels espais del club reoberts al públic.

x