Finalitzen les obres de millora i rehabilitació de la plaça del Conill d’Olot

Olotins i olotines ja han pogut veure com la plaça del Conill ha canviat lleugerament d’aspecte. I es que la plaça, després dels treballs de millora que han tingut lloc aquests últims mesos, ja s’ha obert al públic.

Emmarcats en el Pla Integral d’Accions de Millora, els treballs han tingut un cost de 70.000 euros i va ser una de les accions escollida pel Consell de Barri del Nucli Antic.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Ciutat Aj.Olot: Dins del projecte del PIAM hi ha una de les iniciatives dels mateixos veïns que consisteix en arreglar petites places del nucli antic. Es va començar fent algunes petites millores a la plaça Campdenmàs i l’any passat, que ara hem acabat, es va decidir fer unes millores a la plaça del Conill.

Dins el pla de millora de places de proximitat realitzat pels arquitectes Eduard Callís i Guillem Moliner, es va decidir la instal·lació d’un banc i d’una nova il·luminació, la restauració de l’escultura del conill i la restauració i posada en funció de la font.  

En el marc de les accions prioritzades per aquest 2020 pel Consell de Barri, també es portarà a terme la nova il·luminació ornamental d’una de les cases més emblemàtiques de la ciutat, la casa Pujador, que finalitzarà la millora integral d’aquesta petita  plaça del centre d’Olot.