Els esportistes poden tornar a gaudir de la pràctica esportiva en grup fins a un màxim de 10 persones

Fins a finals de la setmana passada, l’esport a l’aire lliure en fase 1 s’havia de fer de forma individual, i respectant les franges horàries en els municipis de més de 10.000 habitants. Ara, però, la normativa ha canviat abans d’entrar a la nova fase: es permet fer esport en grup fins a un màxim de deu persones, sempre i quan es respectin les distàncies de seguretat i les franges establertes per poblacions grans.

Antoni Garcia, Batec Garrotxí: “Estàvem esperant la notícia amb entusiasme, perquè sempre és millor compartir l’esport per fer-ho més amè.”

A la fase 2, els grups per fer esports com ciclisme o atletisme a l’aire lliure podria ampliar-se fins a les quinze persones. La mesura publicada pel Butlletí Oficial de l’Estat també permet fer majors distàncies fins als cinc quilòmetres respecte la residència habitual, en els casos que els practicants no siguin federats, i sense entrar a municipis amb densitat elevada.