L’Hoquei Olot tanca la plantilla per a la propera temporada abans de l’estiu

Pau Flores, Guillem Raurell, Tomàs Marcè, Marc Prat, Ferran Sacrest, Joan Mangas, Nil Rodríguez, Lluc Jiménez, Maties Reixach i la incorporació d’Aniol Mangas: són els deu jugadors que conformaran la plantilla de l’Hoquei Olot la temporada 2020-21, entrenats per Jordi Costa, que ha renovat el seu compromís amb els garrotxins.

L’Olot s’ha espavilat a tancar l’equip després d’anunciar el seu únic fitxatge, per centrar-se exclusivament a preparar un curs que il·lusiona a la seva afició.

Jordi Pagès, president Club Hoquei Olot: “Això ens permetrà passar un estiu tranquil·let pel que fa a fitxatges, i que en Jordi Costa segueixi també és molt positiu perquè ja coneix la plantilla, on vuit dels deu jugadors són d’Olot. Això per a nosaltres és un orgull, i esperem que també ho sigui per a l’afició olotina.”

L’única baixa que tindrà el club per al proper curs és la de Roger Saladrigues, que després de quatre temporades deixa l’Olot per motius laborals.