Un treballador resulta ferit greu en un accident laboral a l’empresa Cotons Cererols de la Canya en quedar atrapat en una màquina

Un treballador va resultar ferit greu després de quedar atrapat en una màquina de pues a l’empresa Cotons Cererols, del grup Triturats la Canya. L’accident laboral va succeir a tres quarts de dues del migdia d’aquest dimecres, moment en el que es va produir l’avís als serveis d’emergència per rescatar l’afectat.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar tres dotacions dels Bombers, dues unitats dels Mossos d’Esquadra, i membres del Servei d’Emergències Mèdiques acompanyats d’un helicòpter medicalitzat per traslladar el ferit de gravetat.

Gerard Pairó, Cap d’Operacions Bombers: “En arribar al lloc ja hi havia serveis sanitaris treballant amb el pacient. Hem fet un cordó de seguretat per deixar treballar de forma segura al Servei d’Emergència. Hem valorat els riscos de la màquina i ens hem posat a disposició del SEM per col•laborar amb el trasllat del ferit”

L’helicòpter del SEM va traslladar l’afectat a l’Hospital de Sant Cugat del Vallès, ferit dels dos braços. De moment, es desconeixen els motius de l’accident; mentrestant, els Mossos van precintar la màquina que va atrapar al treballador a l’espera de les conclusions de l’informe que farà una inspecció de Treball per esclarir els fets.

x