Castellfollit de la Roca organitza activitats des dels balcons i les xarxes per la Festa de la Germandat

L’ambient de festa major es respirarà a Castellfollit de la Roca aquest dissabte i diumenge, però sense actes multitudinaris. El grup de joves Basàltiks i l’ajuntament han aplaçat les activitats i concerts de la Festa de la Germandat al setembre, però han organitzat diverses propostes per gaudir a distància.

Mariona Canadell, membre Basàltiks: Ho farem a través de les xarxes socials de la comissió, que és l’instagram de Basàltiks i el de l’ajuntament.

Maria Condal, membre Basàltiks: A més passarem pels carrers i la idea és que la gent estigui als balcons i les finestres.

El primer acte serà un pregó molt especial, que es podrà sentir pels carrers del poble dissabte al migdia.

Maria Condal, membre Basàltiks: Hem intentat que tota la gent del poble es fiqui en el pregó, sobretot els joves. El farem gravat en vídeo i el passarem pels carrers el dissabte.

Un concurs de pastissos per Instagram o un vermut als balcons amb sardanes són algunes de les propostes de la festa confinada, que acabarà diumenge a la tarda amb un concert itinerant de Manelic de Pera. A més, el grup de joves convida al castellfollitencs a decorar els seus balcons i finestres, ja que amb l’ajuda d’un drone, elaboraran un vídeo de record.

x