Els Museus d’Olot reobren les sales d’exposicions temporals i el pati de l’Hospici amb aforament reduït

Aquest dijous s’ha oficialitzat el primer pas de la reobertura dels Museus d’Olot. Ja es poden visitar en els seus horaris habituals el pati de l’hospici i les exposicions temporals de la Sala Oberta i la Sala Oberta 2. Això sí, amb una sèrie de condicionants d’aforament i prevenció.

Montserrat Mallol, Directora Museus Olot: Els espais són molt amplis i per tant el que sí que hem fet per estremar la precaució és marcar un aforament. Al pati poden entrar-hi com a màxim 15 persones, i a les sales, com a màxim al mateix temps 6 persones. És obligatori lús de mascaretes i hi ha gel de mans perquè la gent es netegi.

Les dues exposicions de pintura i escultura que acollia el museu en el moment del tancament, han allargat uns dies la seva estada, per tal que més gent les pugui visitar.

Montserrat Mallol, Directora Museus Olot: Tenim dues exposicions, una a la Sala Oberta, que és la de Realismes de Catalunya, que s’acabava al maig i l’hem pogut allargar fins el 7 de juny. I a la sala Oberta 2, la d’en Xavier de Torres l’allarguem fins al 26 de juliol.

En el marc de la fase 2 Olot Cultura preveu obrir progressivament la resta d’espais del Museu de la Garrotxa, el Museu dels Volcans i el Museu dels Sants.

 

Deixa un comentari