L’Escola de Futbol Garrotxa puja a Tercera Catalana després de la resolució de la Federació Catalana de Futbol

Només un equip garrotxí de les categories amateurs sèniors del futbol viurà canvis destacats en la propera lliga: és l’Escola de Futbol Garrotxa, que després del seu retorn a les categories federades, ha aconseguit l’ascens en la seva primera temporada i jugarà l’any vinent a la Tercera Catalana.

Així ho resol la Federació Catalana de Futbol, que ha decidit mantenir les posicions d’ascens directe de cada divisió i aplicar criteris de coeficient a l’hora de finalitzar les lligues. D’aquesta manera, els jugadors dirigits per Daniel Torres haurien acabat la temporada en segon lloc, a tres punts del líder La Cellera; els blanc-i-blaus estaven empatats amb un altre equip garrotxí, el Montagut, però compten amb més victòries i més diferència de gols anotats i encaixats.

La circular de la Federació Catalana de Futbol també determina que no hi haurà descensos aquesta temporada. Per tant, Les Preses i Sant Roc salven la categoria i es mantenen a Tercera, malgrat estar en llocs de perill directe.

Deixa un comentari