Sant Feliu viurà la festa major des dels balcons i través de diferents canals de difusió

Els moments més emblemàtics de la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols es viuran d’una manera insòlita a causa del coronavirus. En el context d’estat d’alarma, la comissió de festes i l’ajuntament del municipi han unit esforços per portar la celebració a les cases.

El programa alternatiu de la festa, que s’allargarà de divendres a diumenge, es podrà seguir per tres vies diferents: des del balcó, a través de l’Instagram del consistori i pel canal de televisió municipal.

Xènia Salvador, membre Comissió de Festes: Com a habitants de Sant Feliu creiem que la festas major és una tradició molt important, la il·lusió de nens, adults, pares i avis. No podia faltar, havíem de reinventar-nos i així ho hem fet.

L’aposta pel talent local és un altre dels trets diferencials de la programació d’enguany, que comptarà amb teatre i dos concerts que es retransmetran en directe.

Xènia Salvador, membre Comissió de Festes: Un serà el diumenge dia 31 a les 22h del vespre, en directe per TV Sant Feliu i l’Instagram de l’ajuntament amb Eduard Canimas, i l’altra proposta que tenim és dilluns 1 de juny amb Georg Folotov, són artistes diferents i estem molt il·lusionats de poder comptar amb ells.

Per primera vegada en molts anys, el ball dels cavallets, gegants i mulassa no es veurà a la plaça, sinó en diferit per TV Sant Feliu. La comissió també convida als veïns a participar al concurs de decoració de balcons de la festa major confinada.