El CF Vall d’en Bas signa una carta conjunta reclamant que la FCF rectifiqui el final del futbol formatiu

Després de la resolució publicada aquest dimecres per la Federació Catalana de Futbol, els clubs del país tenen fins aquest divendres la possibilitat de reclamar la decisió. El Club de Futbol Vall d’en Bas és un dels equips que es veu afectat, i per aquest motiu s’ha unit amb altres clubs catalans per enviar una carta formal a l’ens federatiu perquè rectifiqui la decisió presa.

Jordi Busquets, president CF Vall d’en Bas: “Creiem que no s’han fet les coses correctes: la junta de la FCF no és competent per prendre una decisió d’aquestes característiques, perquè hauria d’haver passat en una assemblea extraordinària. No s’ha fet, i per tant la decisió és il·legal. Diversos clubs hem contactat amb un advocat esportiu, que ens ha recomanat fer aquesta carta i si la Federació no rectifica podríem anar inclús a judici.”

Pel club basenc, la decisió afecta a les possibilitats de creixement de la seva entitat, i per extensió, a la resta de futbol comarcal, que veu limitat les possibilitats de competir a un nivell més elevat.

Jordi Busquets, president CF Vall d’en Bas: “És una passa enrere pel futbol garrotxí. Pujar un equip de categoria ens permetia créixer com a club i afavorir que els jugadors es quedessin aquí per disputar el nivell que s’havien guanyat al camp.”

Ara, el Vall d’en Bas i desenes de clubs catalans esperen una resposta de la Federació Catalana de Futbol a la seva carta.