L’Ajuntament d’Olot ja ha rebut prop de 500 sol·licituds per als Ajuts Olot 500

Fins a dia d’avui, l’Ajuntament d’Olot ha rebut prop de 500 sol·licituds per als Ajuts Olot 500, unes ajudes per a les activitats econòmiques que s’han vist afectades per la crisi de la COVID-19.

El termini va començar dimecres passat i es poden presentar les sol·licituds fins a dia 5 de juny tant de manera telemàtica a través del web del consistori com presencial al Casal Marià.

Pep Berga, alcalde d’Olot: És curiosa la coincidència que parlem d’un ajut de 500 euros i que aproximadament seran 500 les sol·licituds que acabarem atenent. Vull recordar que aquestes ajudes no es donaven individualment per persones sinó per unitats de negoci i sí que s’han comès algunes errades en aquest sentit. Per exemple dues persones que compartien negoci l’han demanat al mateix temps. Això s’haurà de revisar i per tant aquestes 500 creiem que s’aniran ajustant a un nombre una mica menor.

x