Mercadona ampliarà el seu horari d’atenció i obrirà de 9h a 21h a partir de dilluns

A partir de dilluns, 1 de juny, Mercadona ampliarà el seu horari d’atenció, que passarà a ser de les 9 del matí a les 9 del vespre, si bé aquest horari s’anirà adaptant a les circumstàncies de l’excepcionalitat, que es comunicaran degudament en cas de produir-se.

Paral·lelament, la botiga seguirà mantenint les mesures adoptades per protegir la salut dels clients i treballadors i assegurar l’abastiment de les seves botigues. Així mateix, se seguirà controlant l’aforament als supermercats i se senyalitzarà la distància mínima exigida d’un metre entre persones. Igualment, a la via pública, s’exigeix una distància mínima d’un metre per a les persones que esperen el seu torn d’entrada.

Per garantir i protegir la seguretat alimentària, no s’admeten en cap cas devolucions de producte.

Per reforçar les mesures de seguretat, es mantenen instal·lades les mampares de metraquilat, i s’ha protegit els treballadors amb ulleres de protecció ocular i altres equips d’higiene i protecció, com ús obligatori de guants, gel desinfectant i paper, tant a les botigues com als blocs logístics i magatzems, mantenint aforaments màxims permesos i distàncies a tots els espais, que es netegen i desinfecten diàriament.

Als clients, se’ls recomana que acudeixin individualment a comprar, que s’abstingui la població de risc, i no emmagatzemar productes innecessàriament.

Aquesta setmana també, amb motiu del Dia Nacional del Celíac, Mercadona ha ampliat el seu assortiment de més de 1.300 productes sense gluten amb dues novetats. La companyia ha ampliat la secció de Forn amb dos nous productes aptes per a celíacs i intolerants a la lactosa: el pa de pessic de cacau i el pa de pessic de pastanaga, elaborat pel proveïdor Airos Delicatessen del Papiol.