Incertesa al futbol garrotxí sobre els ajuts econòmics de la Federació i l’inici de les competicions

Un cop finalitzades les lligues de futbol, els clubs encara estan pendents d’altres resolucions de la Federació Catalana. Al futbol garrotxí tenen dubtes sobre com serà la Segona i la Tercera Catalana l’any vinent, grups on rebran nous equips procedents de categories inferiors i que no tindran descensos.

Això suposarà un increment dels clubs participants, i per tant, es preveuen lligues més llargues. A això se li afegeix que encara es desconeix la data de tornada a les competicions, fent que l’estructura per afrontar el calendari esportiu sigui més complicat.

Albert Danés, director esportiu CEF Bosc de Tosca: “No hi ha cap seguretat de començar al setembre, i tindrem una lliga de 20 equips si no es reestructuren els grups. Una lliga més llarga ens pot comportar un problema, sobretot si comença més tard del que és habitual.”

Pel que fa a l’àmbit econòmic, la Federació s’ha compromès a mantenir les campanyes ‘Som un equip’ i ‘Orgullosa’, però els clubs reclamen altres ajuts per compensar les pèrdues ocasionades pel coronavirus.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: “Hem tingut una davallada d’ingressos atípics, i no sabem com funcionaran les quotes l’any vinent. Esperem que ens detallin els ajuts a què es van comprometre.”

La Federació afirma que en aquests moments estudien diferents escenaris per afrontar la campanya amateur i formativa 2020/21, i que en les propers setmanes resoldran aquestes incògnites.

 

 

x