Les escoles de la Garrotxa reben menys alumnes de cicles infantils dels que s’esperaven

El retorn a les escoles dels alumnes d’educació infantil s’ha fet estipulant un nombre concret d’assistents. A l’Escola Malagrida d’Olot s’hi han presentat dos dels sis nens i nenes que hi havien previst.

Jordi Ferrarons, director Escola Malagrida d’Olot: “En principi hi havia ràtios previstes pels grups de P3, P4 i P5. Després de trucar a les famílies semblava que hi havia d’haver més una desena d’alumnes a les aules, però les situacions dels progenitors ha anat canviant i al final només hem tingut dos nens i nenes dels sis previstos”

Només s’havia previst el retorn dels nens i nenes en etapa infantil, sempre i quan tinguessin el calendari de vacunes al dia, els seus pares o tutors treballessin de forma presencial i no haguessin estat en contacte amb cap cas de coronavirus. A la seva entrada se’ls ha controlat la temperatura i se’ls ha aplicat gel hidroalcoholic.

Pel que fa a les classes de primària, el seu retorn a les aules serà de forma alterna, combinant tutories presencials individuals amb sessions en grup, desdoblant les classes per limitar els aforaments als espais del centre.

Deixa un comentari