La Unió Esportiva Olot es fixa en Juan Delgado i vol reforçar la banda dreta del camp

No està confirmat que Juan Delgado fitxi per la Unió Esportiva Olot, però després que el seu nom sortís per boca del president Joan Agustí en una tertúlia especialitzada en la Segona Divisió B, s’espera l’anunci oficial imminent de la seva incorporació.

El jugador nascut a Elda ha disputat el darrer curs amb el Barakaldo, i té 26 anys. Amb els bascos, ha anotat cinc gols, i s’espera que afegeixi pólvora amb Xumetra i Salinas, els atacants olotins confirmats per al proper curs. Segons el director esportiu, Sergi Raset, el seu perfil ofereix moltes possibilitats.

Sergi Raset, Director Esportiu UE Olot: “És alt, és fort i contundent. Capaç de quedar-se la pilota i ser referència de l’atac, però a més és ràpid per guanyar esquenes, té molt bon tir amb les dues cames i és molt tècnic.”

De moment, la Unió Esportiva Olot ha anunciat  la renovació de vuit jugadors més la del seu cos tècnic. Però Raset considera que malgrat anar en la bona línia cal reforçar una de les bandes del joc olotí.

Sergi Raset, Director Esportiu UE Olot: “En banda dreta, en carril dret, després del retorn de Soler al seu club d’origen i a l’espera del què es pugui fer, és la parcel·la del camp on ens faltaria algun jugador.”

 

 

x