L’Associació de Comerciants anul·la la 10a edició del Shopping Nit

Probablement un dels esdeveniments més importants del calendari comercial olotí, juntament amb la Botiga al carrer o iniciatives com l’Emprimavera’t i l’Acolor és el Shopping nit.

Enguany, l’Associació de Comerciants d’Olot ha decidit ajornar la celebració, programada per aquest proper cap de setmana. L’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19 i les mesures de prevenció, distanciament i higiene han fet inviable l’esdeveniment.

Aquesta edició era la número 10 d’aquesta acció promocional, i des de l’Associació s’havia previst fer un pas més incloent una festa del comerç, concerts i noves activitats. Tot i això, esperen poder celebrar-ho més endavant.

El proper esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerciants serà la Botiga al carrer, que com l’any passat durarà dos dies. De moment, està planificat pel divendres 28 a la tarda i dissabte 29 d’agost tot el dia.