Les autoescoles tornen a l’activitat en fase 2, encara sense saber quan tornaran a fer exàmens

Per poder reobrir dins la fase 2, les autoescoles garrotxines han hagut d’espaiar els ordinadors de les aules i introduir les rutines de desinfecció a les instal·lacions i els vehicles.

El repte més gran és, però, poder fer classes pràctiques dins el cotxe, un espai on és impossible mantenir la distància de seguretat.

Ferran Sacrest, professor i director Autoescola Sacrest: S’ha complicat pel fet que són feines molt personals i cara a cara. El fet que ens haguem de netejar les mans amb líquid desinfectant i sobretot la mascareta és el més incòmode. De moment el temps ens acompanya, quan faci més calor ja veurem. Ens hem hagut d’adaptar.

 Després de més de dos mesos parades, les autoescoles com la Sacrest d’Olot arrenquen motors amb molta feina acumulada. A hores d’ara hi ha centenars de proves teòriques i pràctiques que no s’han pogut fer, i que encara no tenen data.

Ferran Sacrest, professor i director Autoescola Sacrest: Hem començat l’activitat amb moltes ganes, però com que depenem de Trànsit, hem d’esperar a dijous que es reuneixin per poder definir els exàmens que tindrem a Girona. 

Per tal de posar al dia els exàmens endarrerits, la Direcció General de Trànsit preveu mesures excepcionals com continuar fent exàmens al mes d’agost.