Comença el període d’inscripcions per a les activitats d’estiu a Les Preses

L’Ajuntament de Les Preses oferirà també enguany el casal, casalet i grup de joves d’estiu. Tot i la situació excepcional que ens envolta com és la crisi sanitària de la COVID-19, des del consistori no han volgut deixar perdre l’oportunitat de realitzar aquestes activitats d’estiu, això sí, donant la màxima seguretat a tots els participants i seguint els criteris que marca l’organització de les activitats de lleure educatiu de la Generalitat de Catalunya.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: Tot el conjunt de casal i casalet i grup de joves i brigades canviarà una mica la dinàmica d’altres anys. Ens centrem molt en servei al poble, a la gent del poble i vinculada al poble. No pot ser amb les restriccions i controls sanitaris que ens veiem tots obligats a mantenir, un casal de les dimensions que Les Preses podia donar.

S’oferirà el servei de casalet per a nens i nenes d’educació infantil i el servei de casal per a nens i nenes d’educació primària. El servei del grup de joves s’ofereix a nois i noies nascuts els anys 2006 i 2007. S’oferirà del 29  de juny al 4 de setembre i aquest any excepcionalment no hi haurà ni colònies ni campaments.

El període d’inscripcions ha començat avui dimecres i finalitzarà el 12 de juny i es pot fer a través del web de l’Ajuntament on també es poden consultar els horaris, preus i els llocs on es realitzaran les activitats.

x