El Club Tennis Taula Olot canvia el model de fitxatges pel primer equip de Divisió d’Honor

El 2017 arribava l’indi Pankaj Kumar a l’equip de Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot, i des de llavors han passat per l’entitat els russos Anton Kotov i Anton Evstifeykin, el japonès Tatsuro Nakajin, i el palista de Bahrain Alyas Alyassis. Ara, però, el club olotí trenca amb el model d’incorporacions i ha fitxat a Diogo Pinho, jugador portuguès que porta més d’una dècada vivint a Catalunya. El coronavirus i el rendiment desigual dels fitxatges estrangers han motivat el canvi, fent una aposta més segura per garantir el rendiment del primer equip del club.

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: “És un jugador que està vivint a Vic, i ens facilita tota la logística. L’arribada d’un jugador estranger, a banda de la seva qualitat, ens complica la tasca de l’entitat per haver de trobar vols i allotjament pels palistes. Estem molt contents amb aquesta incorporació.”

Diogo Pinho va guanyar la primera edició de l’Open Ciutat d’Olot de Tennis Taula el 2018, i ha jugat nou temporades a la Superdivisió estatal. Formarà equip amb Arnau Roca i Marc Caymel, en una temporada on la Divisió d’Honor es redueix en equips escurçant els desplaçaments de l’Olot.

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: “El fet d’haver vuit equips catalans ens redueix el cost econòmic de la categoria, que era elevat pels desplaçaments que havíem de fer.”

El CTT OIot també ha anunciat el seu retorn als entrenaments de forma immediata, per potenciar el primer equip.