L’Ajuntament d’Olot obrirà la piscina municipal a partir del 15 de juny amb franges horàries segons l’edat i els usos

Aquest dimecres al matí, els operaris treballaven per deixar enllestides les instal·lacions de la piscina municipal d’Olot. L’Ajuntament vol obrir-les el 15 de juny, amb totes les mesures de prevenció, neteja i desinfecció.

Aniol Sellabona, regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Olot: Hem habilitat una entrada i sortida diferenciada. L’entrada serà l’habitual. Si hi ha algun dubte per on s’ha de sortir s’indicarà però se sortirà per un dels laterals de la instal·lació molt a prop de l’aparcament.

A hores d’ara, l’Ajuntament planteja obrir amb franges horàries segons l’edat dels usuaris.

Aniol Sellabona, regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Olot: Intentant reservar uns espais pels casals de lleure i esprotuis, reservar unes franges per les activitats de la gent gran perquè pugui venir amb seguretat. També unes franges perquè puguin venir famílies i una altra franja per persones que vulguin venir de manera individual a fer esport.

D’altra banda, els olotins ja poden tornar a ocupar els equipaments esportius municipals, això sí, amb cita prèvia. Els particulars poden omplir el formulari que trobaran al web de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure. Els clubs han de fer el mateix per fer ús dels pavellons del Pla de Llacs.

Aniol Sellabona, regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Olot: Si es tracta d’un club que comença a posar uns entrenaments de manera periòdica, el mateix dia a la mateixa hora cada setmana, poden enviar un correu electrònic a l’Institut Municipal d’Esports i Lleure.

Tot i que les Planes d’Hostoles ja ha comunicat que suspendrà el cicle d’activitats culturals Planestiueja’t, la majoria d’Ajuntaments treballen per mantenir la programació d’estiu amb les màximes garanties de seguretat. L’Ajuntament d’Olot voldria culminar l’estiu amb la celebració d’unes Festes del Tura al màxim de normalitzades.

Aniol Sellabona, regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Olot: Un desig que sembla que tenim molts olotins i olotines és que la situació anés bé i que poguéssim arribar al final d’estiu amb unes Festes del Tura perquè, més enllà de celebrar les festes, voldria dir que la situació ha millorat molt.

x