L’Escola d’Art torna a l’activitat lectiva amb cita prèvia i mesures de seguretat

Amb un recorregut d’entrada i un de sortida, utilitzant el mínim d’espais i amb mesures estrictes de distanciament i desinfecció. Així és com preveu obrir portes l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

El centre olotí acabarà el curs de forma telemàtica però torna a l’activitat aquesta setmana per a aquells alumnes que requereixin orientació o, en el cas de segon de Batxillerat, seguiment en la preparació de la selectivitat.

Toni López, Director Escola Art i Superior Disseny Olot: “Hi ha alumnes que tenen temes emocionals, d’angoixa, que no ho han passat bé. Els que ens vulguin venir a veure demanaran cita prèvia i faran una reunió amb direcció, amb la orientadora o bé amb el tutor. Els alumnes que vulguin fer un seguiment de reforç de selectivitat els hi demanarem i a partir d’aquí organitzarem els professors per fer l’assistència.”

Durant les primeres setmanes de juny, l’escola obre les preinscripcions per a estudis de batxillerat, grau mitjà i superior. Ho fa amb bones perspectives davant un curs que es preveu molt diferent que l’anterior.

Toni López, Director Escola Art i Superior Disseny Olot: Crec que hem de plantejar un curs semi-presencial. Espero que el departament doni llibertat a les escoles, i si les escoles amb majors d’edat arriben a la conclusió que han de compaginar el treball a l’escola amb el treball a casa o altres coses, crec que és una oportunitat.

Abans, com ja és habitual, s’aprofitarà l’estiu per arranjar els espais de l’escola que necessiten una actualització. Enguany està previst renovar els tancaments de la galeria del segon pis i reparar la coberta de l’edifici.