Els olotins Laura Percaula i Jordi Sellas formen part del grup Catalunya 2022

Una trentena d’experts lideraran l’estretègia “Catalunya 2022”, que determinarà els passos a seguir per adaptar-se als escenaris posteriors a la pandèmia de COVID-19. La Generalitat ha aprovat la creació d’un grup de treball que implica talents de diferents àmbits, dos d’ells olotins. Es tracta de Jordi Sellas i Laura Peracaula.

Sellas és comunicador expert en cultura digital, i actualment dirigeix centre d’arts digitals Ideal de Barcelona.

Jordi Sellas, membre grup Catalunya 2022: Va ser un autèntic honor, un autèntic orgull i també sorpresa. Primer per aquesta capacitat de poder tenir la capacitat de treballar amb temps i sobretot amb moltes ganes de poder trobar-nos encara que sigui virtualment amb aquestes primer 28 persones i després tota la resta per poder tirar endavant un repte tan gran com aquest.

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, Laura Peracaula és la codirectora general de Suara Cooperativa i presideix la Fundació Intermèdia, totes dues dedicades a l’atenció a les persones.

Laura Peracaula, membre grup Catalunya 2022: Del grup de treball la meva aportació serà amb la mirada posada al sector de l’atenció a les persones, a la funció social, essencial i estratègica del sector i també dels nous models de treball que es derivaran després de tota aquesta situació de pandèmia.

El comitè d’experts s’ha començat a reunir aquesta setmana, amb la intenció de presentar els primers resultats d’anàlisi a la tardor, i un document definitiu amb propostes concretes el febrer de 2021.