La Vall d’en Bas comença aquest dijous les inscripcions a les seves activitats d’estiu

El casal d’estiu de la Vall d’en Bas resisteix a la pandèmia del coronavirus, però enguany canvien algunes coses de la proposta. La primera d’elles comença per la mateixa inscripció: del 4 al 14 de juny, qui vulgui es pot apuntar al servei, però per primera vegada s’ha de fer a través d’internet.

Segons el consistori, es prioritzarà per ordre als infants empadronats a la Vall d’en Bas, seguides pels escolaritzats al municipi, seguit dels fills dels que treballen al terme i per acabar amb els no residents que tenen família a la Vall. Després, els dies 15 i 16 de juny la proposta s’obrirà als que no tenen relació directa amb el poble sempre i quan quedin places lliures.

Lluís Rubió, tècnic educació i joventut Vall d’en Bas: Nosaltres treballem en un escenari similar al de l’any passat. La nostra prioritat són les persones que viuen, estudien, treballen o tenen vincles familiars amb la Vall i per tan garantim que tot aquell que compleixi aquest requisit no es quedarà sense places.

El casal està pensat perquè nens i joves puguin gaudir del lleure educatiu, malgrat que la pandèmia ha provocat alterar totes les rutines a les que estaven habituades els seus participants. El consistori garanteix mesures de seguretat adaptades per seguir posant l’educació i l’infant al centre de l’atenció.

Lluís Rubió, tècnic educació i joventut Vall d’en Bas: Un dels principals canvis és aquest, el context. Això implicarà molta feina per part de l’equip d’educadors i educadores per repensar les activitats. No podem fer les mateixes activitats que fèiem l’any passat, les haurem d’adaptar, repensar, ser creatius i no podem perdre en cap moment el sentit educatiu d’allò que estem fent.

El casal d’estiu durarà del 29 de juny fins el 28 d’agost, mentre que el casal jove arrencarà la mateixa data fins el final de juliol.