L’arribada de visitants a la Costa Brava serà determinant per a la recuperació del sector turístic a la Garrotxa

Segons Turisme Garrotxa, més d’una quarta part dels visitants que arriben a la comarca, un 27%, provenen d’altres països. Per això des de l’associació consideren que la mobilitat internacional, sobretot cap a la Costa Brava, serà determinant per a la recuperació del sector de cara a l’estiu.

Gerard Xifra, Vicepresident Turisme Garrotxa: Som importants però ens interessa molt que la Costa Brava sigui forta, que hi hagi una bona ocupació, i en sortirem reforçats perquè la gent que ve a la costa és visitant d’un dia.   

Turisme Garrotxa reprèn aquesta setmana l’oferta d’activitats en grup, pensades per transmetre als visitants els atractius de la comarca, amb totes les mesures de prevenció i seguretat.

Turina Serra, Gerent Turisme Garrotxa: Les activitats d’estiu les hem continuat, temes de marxa nòrdica, tallers de cuina… coses diferents, divertides… estem treballant per treure alguna proposta i alguna campanya més que sigui atractiva.

A la Garrotxa, la majoria d’establiments turístics es preparen per obrir el segon cap de setmana de juny, ja en la fase 3 de desescalada. Les primeres reserves s’han efectuat de cara a l’agost, sobretot en cases rurals i allotjaments sencers.

x