L’Hospital d’Olot trasllada un pacient crític amb coronavirus a la UCI del Trueta i registra un nou contagi entre els professionals

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa va traslladar ahir un pacient crític amb coronavirus a la Unitat de Cures Intensives  de l’Hospital Josep Trueta de Girona. A banda, ahir el centre va informar que compta amb tres pacients més ingressats amb coronavirus.

L’hospital olotí també ha confirmat un nou positiu per COVID-19 entre els professionals de la fundació. Des de l’inici de la pandèmia s’havien contagiat altres 80 dels professionals de la fundació, que ha hores d’ara ja han donat per conclosa la infecció.

Els darrers dies, el centre ha donat l’alta hospitalària a quatre pacients amb COVID-19. El centre ha donat 113 altes des de l’inici de l’episodi.

L’Hospital d’Olot manté les visites de familiars i el permís d’acompanyants, tot i que amb especificitats a cada servei i àrea. Des del centre es recomana seguir amb les mesures de seguretat pertinents per evitar la propagació del virus, consistents a mantenir la distància de seguretat, utilitzar la mascareta quirúrgica i rentar-se les mans sovint.