El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa es prepara per a la reobertura dels aparcaments aquest cap de setmana

Després d’una pausa de més de dos mesos, l’activitat ha augmentat de forma tímida amb la desescalada, i es preveu que ho faci més a partir d’aquest cap de setmana, amb l’obertura dels primers serveis al parc garrotxí.

Xavier Puig, Director del Parc Natural : Intentarem obrir els aparcaments aquest cap de setmana. Estem treballant per equipar les zones d’aparcament de la zona de Can Serra i del Santa Margarida amb tots els rètols. A mesura que els anem equipant els anirem obrint.


 Els centres d’informació als visitants es mantenen encara tancats per l’endarreriment dels terminis de contractació, però també hauran de fer canvis per poder adaptar-se a la nova normalitat.

Xavier Puig, Director del Parc Natural : Hi ha una recomanació general en tema d’espais naturals que és, almenys ara el principi, informar des de l’exterior i no en recintes tancats. Evitar les pantalles tàctils, els fulletons, potenciar els codis QR, les connexions amb wifi…

 El director del parc assegura que depèn de la responsabilitat dels visitants evitar aglomeracions al medi natural, però no descarten modificar algun itinerari per reduir-ne les possibilitats.