Només una residència de la Garrotxa té encara casos sospitosos de COVID-19

De les deu residències de gent gran de la Garrotxa, encara n’hi ha una amb positius o sospitosos de COVID-19. Segons les dades del Servei Català de la Salut, la residència del Tura encara té qualificació “taronja”, és a dir, que acull usuaris pendents de diagnòstic, casos en tractament o asimptomàtics.


De moment, la resta de residències garrotxines, un total de 9,  han aconseguit superar l’etapa més dura de la pandèmia i ja són “verdes”. En aquests centres, els usuaris ja poden començar a rebre visites des d’aquesta setmana, amb mesures de distanciament i prevenció. A més, respecte l’última notificació el Mirador del Puigsacalm ha canviat la seva valoració de “taronja” a “verda”.

La Garrotxa és una de les comarques de la Regió Sanitària de Girona sense residències “vermelles”. Al Gironès n’hi ha 4 i 2 al Baix Empordà i 1 a l’Alt Empordà. No obstant, 8 de cada 10 centres de la regió ja no tenen casos confirmats ni sospitosos.

 

 

Deixa un comentari