L’aparcament de Sadernes reobre aquest cap de setmana amb restriccions d’aforament

Finalment, el Consorci de l’Alta Garrotxa ha decidit reobrir amb restriccions l’aparcament de Sadernes aquest cap de setmana. És la primera vegada que s’habilita l’estacionament a l’espai des de l’inici de l’estat d’alarma. La reobertura serà amb limitacions d’aforament a la meitat de la seva capacitat: per tant, hi podran aparcar 75 vehicles per mantenir un màxim de 300 persones al sector. Per garantir-ho, hi haurà informadors a la zona, i quan l’aparcament estigui ple es desplaçaran a altres punts per evitar el col·lapse a Sadernes. Tot i això, es demana responsabilitat als visitants, per mantenir les distàncies de seguretat i per evitar banyar-se al riu per reduir el risc d’encomanar-se de coronavirus. Per aquells que vulguin caminar fins a Sant Aniol, s’emplaça a fer l’itinerari de forma circular, tornant pel Salt de la Núvia.

Deixa un comentari