Olot Cultura impulsa una vintena d’espectacles entre els quals concerts en format autocine

La crisi sanitària del coronavirus ha colpejat fortament al sector cultural olotí, obligant a anul·lar totes i cadascuna de les actuacions previstes. És per això que des d’Olot Cultura i amb l’inici de la fase 2, han volgut donar un cop de mà per reactivar el sector cultural a la ciutat amb un cicle anomenat ‘Encontres a la segona fase’, que es durà a terme entre el 12 i el 27 de juny.


Aquesta proposta d’espectacles, que té un pressupost de 65.000 euros, es donarà feina a més d’un centenar d’artistes així com a una vintena d’empreses relacionades amb el sector de la cultura de la comarca.

Ricard Sargatal, director Olot Cultura: Són una vintena de trobades, una vintena d’encontres que us proposem on hi participarà bàsicament la creativitat local. Una de les nostres raons de fer i de ser és que el ciutadà es trobi amb els artistes i creadors, es trobin en espais d’espectacles de qualitat i per tant una de les característiques d’aquests encontres és que la majoria de les persones que faran possible aquests espectacles són garrotxins.

Entre les propostes hi ha dos concerts dobles que caldrà seguir des d’un vehicle a través d’una freqüència de ràdio. El pati de l’Hospici acollirà concerts íntims de música clàssica a càrrec de la violoncel·lista Eva Curto i el pianista Marc Romero i contes per als més petits de la mà de l’Anna Roca, i en arts escèniques hi haurà l’Anna Confetti, l’Èlia Teis o la companyia Marga Socias.

Al llarg de tot el recorregut, hi haurà actuacions musicals a càrrec d’artistes com Marta Rius o Aixopluc, entre d’altres.

Tot i que alguns espectacles són gratuïts, d’altres tenen un cost molt reduït per tal de regular-ne l’aforament i fer complir així les mesures de seguretat. Tota la informació dels espectacles es podrà trobar a la web d’Olot Cultura, així com la compra de les entrades que hauran de ser només de manera anticipada.