Tortellà renova l’asfaltat d’alguns carrers del municipi

L’asfalt bull aquest divendres a Tortellà, i és que en diversos carrers s’està aplicant una capa del material per arreglar-ne els desperfectes. Durant tota la setmana s’han dut a terme treballs als carrers de l’Amargura i de França, la Travessia Ciutadella o l’Avinguda de la Diputació, entre altres. L’actuació es fa perquè en aquestes vies s’havia deteriorat la part més superficial de la calçada, que ara es renova.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Són trams de carrer, de punts vells o ubicats en zones de molt trànsit, on actuen els camions de les deixalles o prop dels espais d’aparcament. La fricció desgasta l’asfalt antic, i els reparem per no haver de refer el carrer per complet.”


L’Ajuntament preveu que l’actuació tindrà un cost aproximat de 15.000 euros, que sufragarà en part. L’altra la podria abonar la Diputació de Girona a través del Fons de Cooperació Local.

x