El Club Futbol Vall d’en Bas disposarà d’un nou equip sènior amateur a Quarta Catalana

El futbol amateur a la Vall d’en Bas havia minvat els darrers anys: a la desaparició el 2012 de la Unió Esportiva Hostalets s’hi va sumar l’any passat la del Club Esportiu Sant Esteve.

Així, en categories sènior només quedava el Joanetes i el Sant Privat, tots dos amb vincles amb el Bosc de Tosca, i el Club de Futbol Vall d’en Bas en futbol formatiu. Ara, aquesta darrera entitat ha decidit fer un pas endavant per esdevenir un dels clubs sènior de referència de la Vall: al proper curs competirà a la lliga de Quarta Catalana.

Jordi Busquets, president CF Vall d’en Bas: “El nostre objectiu era aconseguir un equip representatiu de tota la Vall. Hi ha molts jugadors que estaven a altres clubs que eren juvenils, i ara passen a amateur: hem aconseguit que vinguin aquí per competir en categories sènior.”

Gairebé tots els futbolistes que formaran l’equip sènior són de la mateixa Vall d’en Bas, i disputaran la majoria dels seus partits al camp municipal de futbol de Sant Esteve.