Els exàmens teòrics de conduir passaran a fer-se a Girona per garantir les mesures de seguretat

La Direcció General de Trànsit ha decidit que els exàmens teòrics de conduir que es feien a la Garrotxa passen a fer-se a Girona per garantir les mesures de neteja i desinfecció a les aules. La mesura, presa per motius de seguretat, comportarà algunes complicacions als usuaris.

Ferran Sacrest, Autoescola Sacrest: A Girona entre que l’aula no és massa gran i que no hi caben massa alumnes. Ens faran fer entre 10 i 15 alumnes per torn. Si portem més de 10 alumnes haurem de fer torns i encara serà més dificultós.

Les autoescoles encara estan pendents de saber si poden inscriure noves persones per a l’examen pràctic i quin sistema es farà servir, una decisió que es coneixerà en les properes hores.

Ferran Sacrest, Autoescola Sacrest: Encara no sabem de moment quanta gent ens deixaran examinar, quin sistema de presentació hi ha. Encara està tot molt verd, Trànsit tot just va obrir dijous passat. Avui hi ha una reunió i ja ens aniran informant com s’han de fer les coses.