Reobren els camps municipals de futbol d’Olot

A partir d’aquest dilluns reobren els camps esportius municipals d’Olot, tancats des de l’inici de l’estat d’alarma pel coronavirus. Així, es pot tornar a practicar esport a les instal·lacions del Morrot, de Sant Roc i de Sant Pere Màrtir.

Per a fer ús d’aquests equipaments, els clubs hauran de fer reserva a l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, citant l’horari, l’espai i el nom i cognoms dels esportistes. La reserva s’haurà de fer abans de la una del migdia del dia anterior. L’obertura serà de quatre de la tarda a nou del vespre, amb un aforament de 14 usuaris per cada mig camp. La normativa és obligatòria a totes les tres instal·lacions, prohibint l’accés a persones no inscrites a la cita prèvia i sense utilitzar els vestidors. La pràctica esportiva haurà de ser individual en tot moment, sense poder interactuar amb objectes com pilotes.