El CPA Olot torna als entrenaments amb la vista posada a la propera temporada prevista pel 2021

Després d’estar pràcticament tres mesos sense fer rodar els patins a les pistes del pavelló municipal, un dels equips que ha tornat ja als entrenaments ha estat el Club Patinatge Artístic Olot.

Les ganes de tornar a calçar-se els patins era tan generalitzada que no van dubtar ni un moment a demanar ja una de les pistes del pavelló per poder entrenar.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Creiem que hem de començar a buscar una mica de normalitat a tota aquesta situació. Lògicament seguint totes les instruccions i indicacions que ens han donat des de l’ajuntament, vam decidir tornar a restablir els entrenaments.

Respectar les mesures de distanciament i de seguretat, en aquest cas, no és tan difícil com en altres esports d’equip. De moment, el club utilitza una pista gran amb un número reduït de patinadores i realitzen entrenaments de manera individual. Abans d’entrar a la pista però, s’han de rentar bé les mans amb un dels gels hidroalcohòlics de l’entrada del pavelló.

I es que poc més de 15 dies després d’haver aconseguit recuperar el primer lloc al podi al Campionat de Catalunya, la crisi sanitària del coronavirus va trencar pel mig el calendari del club.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Ens ha enganxat ben bé a l’inici del tema individual i a la meitat del tema del xou. Aleshores a nosaltres se’ns envà tot en orris. La temporada 2020 s’acaba i es plantejarà retornar a començar tot de zero al 2021.