La crisi sanitària fa trontollar la normalitat esportiva dels esportistes veterans, un col·lectiu de risc a causa de la pandèmia

El coronavirus ho ha canviat gairebé tot i l’esport no podia ser una excepció. La COVID-19 ha trencat tota mena de normalitat esportiva i més si parlem d’esportistes veterans, un col·lectiu ja de per sí de risc a causa de la pandèmia.

Un exemple és el cas de Ricard Massanella, que després d’anys a les banquetes de diversos clubs de futbol i entrenador actual del Sant Roc, ha decidit parar.

Ricard Massanella, entrenador: És un lloc que és molt proper, no hi ha un espai molt gran. Jo ho he vist molt complicat. Potser m’he espantat una mica, no ho sé. Jo ho he vist complicat i per no complicar la vida als altres he decidit parar. Jo no dic que no torni, jo sempre que tingui salut, em senti útil i estigui bé, estaré al futbol.

Per la seva banda Quima Casas, pionera en carreres de fons al país, havia de participar a la Marató de Barcelona programada pel passat mes de març i que el coronavirus va obligar a suspendre. La cursa número 160 de l’esportista.

Quima Casas, atleta: Vaig començar a primers de desembre, gener, febrer…i quan era a dalt que ja baixava l’entrenament, tres dies abans em van dir que s’havia suspès. Va ser com si em tiressin una galleda d’aigua freda per sobre.

La Marató de Barcelona s’ha ajornat, si les condicions ho permeten, al proper 25 d’octubre.

Quima Casas, atleta: Tot el circuit, tots els 42 kilòmetres vas atapeït de gent de tota mena. S’ha d’anar veient com va.

Deixa un comentari