La Generalitat reprèn el projecte del nou CAP Olot Nord i dona més temps per optar a redactar el projecte constructiu

La Generalitat reprèn el projecte del nou Centre d’Atenció Primària Nord d’Olot, al barri de Sant Miquel, després de l’aturada per la crisi del coronavirus.

Ha allargat fins al 22 de juny el termini perquè els serveis d’arquitectura i enginyeria presentin les seves propostes per redactar el projecte constructiu, al qual se li dona un termini de set mesos abans de l’adjudicació i execució. L’edifici, situat entre els carrers Rei Martí l’Humà i Abat Racimir, ampliarà els metres quadrats fins més de 1.700, 1.200 útils, per atendre 15.000 persones. Actualment atén a 10.000 habitants. Es preveu que compti amb diverses àrees de medicina, tals com general i pediatria, una àrea polivalent i un centre de dia de salut mental.

Miquel Carreras, delegat Salut Girona: Realment quan això estigui desenvolupat de forma total, tornarà a donar un major espai per donar serveis a la població d’Olot i comarca.

La redacció dels projectes bàsics i constructiu del nou Centre d’Atenció Primària de Sant Miquel ha sortit a licitació per un pressupost de 452.500 euros que assumirà la Generalitat