Olot Televisió estrena aquest dimecres (20.30) el documental El Despertar

“El despertar” és el títol del documental d’ Olot Televisió que analitza la realitat post-covid-19 a la Garrotxa. Dirigit per Albert Brosa, el treball neix a partir de les colpidores imatges que s’han enregistrat en els darrers mesos a la comarca, en ple confinament, i aprofundeix en les conseqüències ha tingut i tindrà la pandèmia en diferents àmbits de la societat.

Albert Brosa, director Olot Televisió: Hem d’explicar a la gent realment com s’ha viscut, perquè moltes persones ho han viscut des de casa, no han tingut l’oportunitat de trepitjar el carrer. El despertar vol ser la finestra, la mirada cap enfora, d’intentar explicar com ho ha viscut la nostra comarca.

El documental, de prop d’una hora i mitja de durada, s’articula a partir de testimonis de representants de l’hospital d’Olot, les residències de gent gran, el teixit econòmic o les entitats socials de la comarca.

Albert Brosa, director Olot Televisió: Trenta testimonis molt diversos que expliquen com van viure el moment de l’estat d’alarma, com han passat la pandèmia i quina previsió fem del futur més immediat.

Avui a les 20.30 del vespre, amb l’estrena del documental, es podrà veure per primera vegada com desperta comarca després d’aquests mesos insòlits.