Una seixantena de persones han trobat feina a través de DinamiG des de l’inici de l’emergència sanitària

Des de l’inici de l’emergència sanitària i fins al passat dijous, 58 persones van trobar feina a través del Servei d’Ocupació del mas les Mates d’Olot.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Ciutat Aj. Olot: Tenim gent que ha vingut interessada per les propostes de l’àmbit dels serveis socials que durant aquests mesos necessitaven molt personal, però també persones pel sector industrial. Som una comarca que tenim molta industria lligada a l’alimentació que durant aquesta pandèmia ha continuat treballant perquè eren un servei essencial.

Durant aquest període de temps, el Servei d’Ocupació de Mas les Mates de DinàmiG ha registrat 67 nous usuaris i ha atès 156 persones amb consultes puntuals i orientació.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Ciutat Aj. Olot: Les primeres setmanes la gent estava molt desorientada. Sentien a parlar de paraules com ERTO, reduccions laborals…o altres conceptes que molta gent no sabia què significaven ni què els hi suposava. Durant les primeres setmanes ha estat molt aquest assessorament d’àmbit psicològic i d’acompanyament.

En l’àmbit formatiu, a més d’una cinquantena de tallers programats per millorar l’ús de les noves tecnologies i la recerca de feina, s’ha previst la realització de quatre cursos presencials a partir del setembre per formar-se en competències digitals i poder realitzar cursos de manera telemàtica.