El Black Lives Matter continua i Sàgoe Olot prepara noves mobilitzacions

Després del gran èxit de la manifestació Black Lives Matter de diumenge passat, l’Associació Sàgoe no s’atura en les seves reivindicacions contra el racisme.

Des de l’associació, estan satisfets de la resposta de la població olotina a les mobilitzacions davant d’aquesta problemàtica. Hi van assistir prop de 200 persones.

Aisata Gumaneh, Sàgoe Olot: Totes les persoens negres hem viscut moltes situacions de racisme durant tota la nostra vida i arriba un punt que dius prou, que has de sortir al carrer, reivindicar i dir: aquí estem. Ens heu de donar suport perquè la nostra vida continuï bé aquí. No som menys, som igual que la resta, per tant tracteu-nos igual.

I es que després de l’èxit d’aquesta primera mobilització, des de Sàgoe Olot, ja s’estan preparant per una de nova.

Hawa Touray, Sàgoe Olot: El dia 20 estem plantejant-nos organitzar una nova mobilització per la regularització. Per la gent que està en aquesta situació i que canviï ja.

I es que durant aquests mesos de pandèmia, els milers de persones migrades sense papers que viuen a l’Estat estan vivint les seves conseqüències socials i econòmiques en unes condicions deplorables, privades dels seus drets més elementals com a resultat de no disposar de permís de residència.

Des de l’Associació demanen estar atents a les seves xarxes socials per a les properes mobilitzacions.