Els Encontres a la segona fase comencen aquest divendres amb ‘On és l’ Stefi?’ de l’actriu Anna Confetti

Encontres a la segona fase, la proposta d’Olot Cultura per a la reactivació del sector cultural de la ciutat, dona el tret de sortida aquest divendres a 2/4 de 7 de la tarda.

El primer dels espectacles serà ‘On és l’Stefi’, una adaptació de l’espectacle còmic de carrer A la fresca. Aquesta entranyable veïna, creada per l’actriu Anna Confetti, ha estat tancada a casa tot el confinament tot fent ganxet. Ara però, ja pot anar a prendre la fresca. Per saber si és l’Stefi o no, cal fixar-se en si tragina la una cadira molt peculiar, que li serveix per xafardejar tot allò que l’envolta.

Al llarg del recorregut, el públic trobarà petites actuacions musicals a càrrec d’altres artistes olotins.

Ricard Sargatal, director d’Olot Cultura: Us trobareu a l’Stefi i a tres grups musicals més que tocaran tots tres alhora. La proposta és que el públic surti a caminar, passeja per aquest tram de natura i veurà un trosset de l’Stefi, un trosset d’un grup musical, una mica més avall un altre, etc. La idea és parar-se a peu dret a escoltar una peça i continuar caminant.

En aquesta primera sessió tocaran Constan, Pep Puigdemont i la Marta Rius acompanyada d’en Guillem Ballaz.

Aquestes propostes, s’han anat organitzant tenint en compte la seguretat del públic i dels artistes i aplicant les mesures de seguretat que requereix la situació actual, tenint com a resultat concerts en entorns naturals com és aquest cas.

Ricard Sargatal, director d’Olot Cultural: Amb aquesta acció de caminar i pràcticament estar a peu dret, escoltar una peça i continuar caminant, podem salvar una part de la normativa que és aquest distanciament social.

La segona sessió d’aquest espectacle tindrà lloc el divendres 26 de juny a la mateixa hora i en aquest cas hi haurà les actuacions musicals d’Aixopluc, Jessica Mellado i Pascal Trio.