Ja ha estat donat d’alta el veí d’Olot assaltat i apallissat per uns lladres

Els Mossos d’Esquadra busquen tres lladres que aquest dimecres a la matinada han assaltat un veí d’Olot a casa seva i l’han apallissat. També l’haurien amenaçat amb armes de foc. Feia poca estona que la víctima havia tornat de treballar, a qui han colpejat i han ferit a la cara.

La víctima, que tenia diverses ferides i contusions, va ser traslladada fins a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa en estat lleu i ja ha estat donada d’alta. La unitat territorial d’investigació s’ha fet càrrec del cas i treballa per localitzar els delinqüents.

Segons ha pogut saber l’Agència Catalana de Notícies, els lladres han entrat a l’habitatge, una casa aïllada, pels volts de la mitjanit. Dos dels assaltants han sorprès la víctima a l’interior i l’han amenaçat amb armes de foc. Es desconeix si es tractava d’armes reals o simulades. Després han provat de lligar l’home amb cinta americana. Després de resisitir-se, la víctima ha estat apallissada. Poc després, un veí ha pogut veure els assaltants fugint corrents. Es creu que mentre els dos lladres eren a l’interior de la casa, un tercer s’havia quedat a fora vigilant.

Els lladres han regirat l’habitatge a la recerca d’objectes de valor. Es desconeix si s’han pogut endur algun botí.

x