El Centre d’Iniciatives Turístiques suspèn la Batalla de les Flors d’aquest any

El coronavirus i les mesures de seguretat han obligat a suspendre o, com a mínim, alterar bona part de les celebracions aquests mesos. És per això que el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, ha decidit suspendre un dels actes més concorreguts que s’organitzen des de l’entitat durant les Festes del Tura, la Batalla de les Flors.

Entitats, associacions i penyes que normalment hi desfilen necessiten diversos mesos de preparació i de moment, cap colla ha pogut començar a treballar-hi. Aquest fet sumat a la incertesa de no saber si durant les festes de la ciutat es podran celebrar actes multitudinàries ha precipitat la decisió d’anul·lar l’esdeveniment.

A causa del coronavirus, el Centre d’Iniciatives Turístiques ja ha hagut d’anul·lar diversos dels actes que organitzava, com el Dia de la Mare o els Premis Garrotxí de l’Any.

x