El Club Natació Olot reduirà a la meitat la quota del juny

El Club Natació Olot reduirà a la meitat la quota dels socis del mes de juny. La decisió, presa per la junta directiva, s’ha fet basant-se amb els anàlisis de les despeses generades per la crisi pandèmica del coronavirus, però també segons l’estalvi aconseguit amb les mesures dutes a terme per l’entitat.

Així, mentre s’ha hagut de comprar material per garantir la seguretat de tothom i no s’ha pogut ingressar per les activitats dirigides o els cursets de natació, també s’ha estalviat diners gràcies a l’aturada de les seccions esportives, el socorrisme, el servei de neteja, els ERTO’s aplicats al personal, i la menor despesa en gas i electricitat.

Gemma Soy, presidenta del Club Natació Olot: “Gràcies a la bona feina que es fa des de la secció de manteniment, s’ha treballat perquè la maquinària treballi al mínim, però que estigui a punt per la reobertura.”

Poc a poc, però, es va tornant a la normalitat, i amb l’entrada de la fase 3 dilluns tornen les activitats dirigides i reobre el gimnàs i el bar, garantint sempre la seguretat dels socis.

Gemma Soy, presidenta del Club Natació Olot: “Obrirem la sala de fitness i gimnàs i obrirem el bar. És veritat que el podíem obrir en fase dos però vam acordar fer-ho a la fase 3.”

Joan Martín, vocal de manteniment del Club Natació Olot: “Hem primat sobretot la seguretat; hem eliminat l’empremta dactilar i hem implementat una càmera termogràfica.”

També de cara a dilluns es podrà ampliar l’aforament de les instal·lacions i obrir els vestidors.

x