Els treballadors sanitaris celebren la paga extra anunciada pel govern però demanen més inversió en salut

La Generalitat gratificarà els treballadors sanitaris i els de les residències de gent gran amb una paga extra d’entre 350 i 1350 euros al mes d’agost. La mesura, un reconeixement a l’esforç que han fet els professionals en la crisi de la COVID-19, ha estat ben rebuda als centres que, no obstant, creuen que cal seguir dotant amb recursos la sanitat pública.

Carme Pastor, Directora Infermeria Hospital Olot i comarcal de la Garrotxa:  No podem dir que no estiguem contents, perquè es veu la voluntat del govern, però nosaltres no som herois de res, forma part de la nostra feina. Tal com ha dit la consellera, això no substitueix el dèficit estructural que hi ha a la sanitat pública.

 Des de l’hospital d’Olot alerten que la pandèmia encara no està controlada a la Garrotxa, però cal recórrer a l’atenció sanitària sempre que sigui necessari.

Montse Blasco, Infermera referent seguretat del pacient: La situació solucionada no, però sí que hem millorat i per tant podem dedicar-nos una altra vegada a donar resposta als problemes de salut dels usuaris que no s’han resolt per si sols, sinó que han quedat aplaçats.

 Mantenir les distàncies de seguretat, fer ús de mascareta i portar una bona higiene de mans són algunes de les mesures de prevenció imprescindibles en cas d’haver d’acudir al centre sanitari.

Deixa un comentari