Es dobla la demanda dels articles de jardineria i exterior a les botigues especialitzades

Gandules, sofàs de jardí o piscines: són tres dels articles que més es venen aquests dies als establiments proveïdors. El coronavirus ha fet créixer l’interès pels productes de jardí, perquè moltes persones volen tenir les seves llars preparades per afrontar un estiu on es preveuen pocs viatges. Aquesta tendència ja es va detectar durant el confinament.

Àlex Buendía, cap de botiga Manxa Olot: “Es veia que la gent tenia molt interès en activitats d’exterior i de proximitat, amb equipar terrasses i jardins; les piscines s’han esgotat, però també productes de càmping, amb un augment destacat.”

A la botiga Manxa d’Olot, la venda d’aquests productes s’ha duplicat respecte l’any passat. Fins i tot, en alguns moments l’estoc d’alguns articles com piscines va quedar completament esgotat. Ara, però, es torna a disposar de fons per servir als clients.

Àlex Buendía, cap de botiga Manxa Olot: “Treballem amb diversos proveïdors. Alguns d’ells treballen a contracorrent per subministrar com sigui aquesta demanda.”

Segons els caps de botiga, també es constata la tendència dels seus clients de prioritzar productes de qualitat.