La Unió Esportiva Olot fa oficial el fitxatge del davanter Juan Delgado

La Unió Esportiva Olot ha confirmat aquest divendres el que ja es sabia des de feia dies: el seu primer fitxatge, el davanter Juan Delgado. Procedent del Barakaldo, ha disputat més de 150 partits a la Segona B. Amb 26 anys, ha anotat cinc gols en l’últim curs amb els bascos. Nascut a Elda, al País Valencià, es va formar als planters del Vila-Real, el València, el Celta i l’Atlètic Llevant. Es tracta d’un futbolista desitjat per la direcció esportiva, segons el mateix club, perquè té un perfil polivalent a la davantera. Amb un físic destacat, també es pot moure bé i definir amb les dues cames. L’atac olotí és de les posicions més ben cobertes en aquest mercat de fitxatges, després que el club hagi assegurat també la continuïtat de Xumetra, Álvaro Salinas i Moha Chabboura.

x