Mascaretes, gel desinfectant i distàncies, la nova normalitat als gimnasos garrotxins

Moltes instal·lacions esportives van començar a obrir les seves portes durant la fase 2 amb fase prèvia. Amb l’inici de la fase 3, els gimnasos han començat a reorganitzar-se per adaptar-se a les noves normatives pel que fa a higiene, seguretat i aforament.

La utilització de mascaretes, només quan no s’està realitzant activitat física, la distància mínima de dos metres i la desinfecció de les màquines després de cada ús, són només unes de les mesures de seguretat que recull el protocol de seguretat.

Anna Burgos, Ani TotFitness: Utilització de gel, el rentat de mans…insistim molt en això. A l’entrada hi ha gel, a la secció de les màquines…

Durant la fase 3, no és necessari demanar cita prèvia tot i que molts gimnasos han optat per seguir aquesta opció.

Anna Burgos, Ani TotFitness: No es poden utilitzar dutxes en fase 2. En fase 3 sí que es poden utilitzar però nosaltres també ho fem per torns. El mateix per a l’entrada als vestidors.

Des del gimnàs Ani TotFitness asseguren que tots i cadascun dels clients han recolzat totes les mesures ja que no es tracta només de mesures de protecció individual sinó que la protecció d’un mateix també protegeix a la resta.

Anna Burgos, Ani TotFitness: Hem deixat molt clar a la gent les coses perquè no tingui problemes. Hem facilitat molt la senyalització, perquè la gent no tingui confusió del què pot fer i què no. Hem fet una campanya informativa als nostres clients explicant.